Muzica Online

06 Jan, 2011

Darkwave Fest Editia 3

Posted by: admin In: Concerte

Inainte de concertul COMBICHRIST de pe 1 martie, VIVA MUSIC va invita sa petreceti o noapte incendiara cu TENEK, RABIA SORDA si PROJECT PITCHFORK. In clipa de fata, formatiile invitate sunt cap de afis la festivaluri precum Amphi, Wave Gotik Treffen, M’era Luna sau E-tropolis.


Sambata, 29 Ianuarie 2011, ora 22:00, Cage Club Bucuresti. Project Pitchfork, Rabia Sorda si Tenek la DARKWAVE.RO Fest pe 29 ianuarie, 2011 in Cage Club

Viva Music are deosebita placere de a va anunta a treia editie a festivalului DARKWAVE.RO in clubul Cage (Bd. N. Titulescu nr. 171, fostul Live Metal Club-LMC) pe 29 ianuarie 2011.

Cea mai tanara trupa a festivalului, TENEK (Anglia, electro, 2 albume) provine dintr-un spectru mai calm: cu alunecari electro si voci ademenitoare, ei vorbesc despre un taram in care toate spiritele sunt in ascensiune, iar adrenalina curge fara oprelisti sub o crusta de voce clara si soundscape delicat. TENEK beneficiaza de aportul creativ al lui Geoff Pinckney de la MESH, ale carui artificii artistice sunt revigorate de Peter Steer intr-un act artistic care nu inceteaza sa uimeasca. O formatie-lovemark pentru generatia deceniului urmator, TENEK va va arata in ce masura muzica poate sa sensibilizeze in continuare oamenii si sa-i aduca impreuna.

Accesul in sala este posibil de la ora 21:00, iar festivalul va incepe la ora 22:00.

Categ all: 25 ron (in presale)
Categ all: 30 ron (la locatie)

No Responses to "Darkwave Fest Editia 3"

Comment Form