Muzica Online

Archive for December, 2010

20 Dec, 2010

Balul de Craciun 2010 @ Social Club Burebista

Posted by: admin In: Petreceri

Mult stil si clasa pentru domni, multa eleganta si senzualitate pentru doamne si domnisoare, muzica live de calitate cu Daniel Lazar Band si cea mai frumoasa zi din an.

Premiera videoclipului in Romania are loc in aceeasi zi in care se lanseaza si materialul discografic, intitulat “Michael”. Pentru noul album au colaborat artisti ca Akon, 50 Cent sau Lenny Kravitz.

Cinema Patria din Bucuresti gazduieste astazi un nou concert Alexandru Andries. Spectacolul se va numi “Vec-hituri” si va va reimprospata memoria celor mai indragite melodii ale cantautorului.

Concertul trupei Vaya con Dios, programat sa aiba loc initial pe 11 noiembrie, la Fratelli Studios, a fost reprogramat joi, pe 23 decembrie. Starea de sanatate a solistei Dani Klein, motivul amanarii concertului de la Bucuresti, s-a ameliorat in ultimele zile. Desi momentan se afla in continuare sub stricta observatie a medicilor din Bruxelles, artista [...]

05 Dec, 2010

Concert Partizan cu Mes Quins

Posted by: admin In: Concerte

Bucuresti, Tete-a-Tete Coffee Art & Chill pe 11 Decembrie 2010, ora 20:30

7 Decembrie 2010, ora 20:30 e-Folk Events & Club MoJo Brit Room va asteapta marti 7 decembrie 2010 incepand cu ora 20:30 la un concert de neuitat in compania lui Marius Matache.

04 Dec, 2010

O melodie romaneasca pe zi

Posted by: admin In: Muzica Romaneasca

Stefan Hrusca-Afara ninge linistit

04 Dec, 2010

Guess Who: “Nu o sa cant niciodata house!”

Posted by: admin In: Stiri

Intr-un interviu acordat editiei de News de la Music Channel, Guess Who a facut o declaratie care demonstreaza ca este un artist care se tine tare pe pozitie si nu crede ca succesul vine din compromisuri.

04 Dec, 2010

Puya se bate cu Guess Who la Versus

Posted by: admin In: Stiri

Cea mai mare batalie muzicala continua la Music Channel! Saptamana aceasta, lupta se da intre Puya si Guess Who, totul pentru un weekend dedicat artistului castigator.